Monday 12 January 2009

Short Story - sau cat de bine organizati sunt austriecii

La capitolul organizare, intr-adevar, poate austriecii stau ceva mai bine decat noi in Romanica, dar stati linistiti si ei sunt cateodata la fel de organizati ca niste furnici bete...si am destule exemple care arata ca nu-s mai breji ca noi.

Intr-o dimineata, pe la 10 fara 15 primim sms: "REPEDE LA 10 TREBUIE SA FITI IN CENTRU CA MERGEM LA nu stiu ce operatiune de tranchilizare si recoltare de probe la niste bizoni" undeva, la o rezervatie, in the middle of Austria, la o ora jumate de mers cu masina. Eu eram racita cobza, in pat de 2 zile, Ovidiu tocma se pregatea sa mearga la alt curs, dar nah...puteam noi sa ratam operatiunea monstru?!

Asa ca aruncam pe noi 2 haine, alergam ca disperatii 3 statii in fata tramvaiului, ajungem in metrou, ne legam la sireturi si ne inchidem la haine in timp ce eu ma indop cu Strepsils-uri; intr-un final ajungem la punctul de intalnire, ne suim cu totii in masina (5 oameni intr-un Mini Cooper) si pornim voiosi la drum, cu placutul sentiment ca vom infaptui lucruri marete in ziua aceea.

Inainte sa intram pe autostrada dam un telefon la rezervatie sa le zicem ca venim...stupoare!!!...incepus
era de o ora, si intr-o ora urmau sa termine...
Foarte contrariata, una din colege se revolta: "Data trecuta au zis ca incep la 12 si au inceput la 3!! Azi ce le-a venit sa fie punctuali?!?!"

End of story

1 comment:

andreea said...

sa ne traiascaaaa.....!!!
deci se poate si la ei:)